Tänk vad livet kan ändra sig fort! Min resa har varit lite upp och ner ungefär som en berg- och dalbana när det gäller både privatliv och arbetsliv. Aningen turbulent och omtöcknande stundtals. Vem kunde tro, för ett par år sedan, att jag strax är på väg att installera laddbox i Östersund!? Vad är det för konstigt med det, tänker ni så klart nu, och jag förstår att ni gör det eftersom ni inte har en aning om vem jag är och hur mitt liv har sett ut. Men jag ska förklara lite mer ingående.

Installera laddbox vs bartender

I mitt ”gamla” liv var jag bartender på en av Östersunds mest livliga innekrogar och jag jobbade kvällar och nätter mest och hade inga normala tider varken i jobb eller privat. Det blev många extra timmar varje helg om det var ont om personal, och för mig som varit singel eller i alla fall särbo under nästan hela mitt liv, hade så klart alltid tid för att ställa upp och jobba. Under min tid som bartender hade jag aldrig ens funderat på något annat jobb än på krogen som bartender. Hela jobbet var mitt liv! Jag hade mitt sociala umgänge bland Östersunds krogbesökare.

Laddbox installatör

Sedan kom corona. Ingen har missat denna fruktansvärda epidemi och framförallt inte någon i krogbranschen. Många av mina kollegor, inklusive jag själv, miste sina jobb under epidemin när alla krogar fick stänga ner under långa perioder. Det blev omöjligt för krogägare att driva en verksamhet och därför fick krogpersonalen hitta andra jobb eller rättare sagt; andra yrken. För det fanns ingen som ville anställa servitörer, diskare eller bartenders. Men jag fick en andra chans i mitt liv! Något annat som gick bra under epidemin var laddboxar. Så jag omskolade mig helt enkelt och reser numera runt för att installera laddboxar, ett superkul jobb som jag aldrig skulle byta ut.